Дома > Вести > Вести од компанијата

Yuanhua Pump Industry ве запознава на саемот на кантонот во Кина

2023-10-20

Пумпа ЈуанхуаИндустријата ве запознава на саемот на кантонот во Кина


Врската на пријателството и мостот на трговијата

134. Саем за увоз и извоз во Кина ќе се одржи во Конвенцискиот и изложбен центар Пажоу од 15-ти до 19-ти октомври.


Како добро познато претпријатие во пумпната индустрија,Фуџијан Јуанхуаинвестира многу во истражување, развој, производство и продажба на цивилни пумпи за различни намени, како што се пумпи за засилување на цевководот за цела куќа, пумпи за засилување на кујната, пумпи за засилување на бојлерот, циркулациони пумпи за базени, пумпи за одводнување на базени, пумпи за отпадна вода, длабок бунар пумпи,пумпи за езерце, пумпи за градинарски пејсаж итн. Продажбата на производи главно се извезува, надополнета со домашна продажба. Yuanhua е посветена на продажба на висококвалитетните саморазвиени производи на Yuanhua низ целиот свет, обезбедувајќи услуги на стотици милиони семејства ширум светот. Создадете подобар живот!

Компанијата ја освои титулата „Национално претпријатие за висока технологија“ во 2016 година, има глобални сертификати како UL, CUL, CB, CE, CCC, BS, SAA, ETL, CETL, PSE, KTL, ROHS сертификати, аплицираше и доби неколку патенти за пронајдок и повеќе од 100 патенти за корисни модели.

Имаме искусен професионален тим кој може да им обезбеди на клиентите целосен опсег на техничка поддршка и услуги за да се осигура дека корисниците го добиваат најдоброто искуство кога ги користат нашите производи. Веруваме дека нашите производи ќе привлечат големо внимание и очекувања.



Адреса: N0.5 Road, Тајван деловен парк, град Хуангтанг, Хуи'ан

округ, Уанжу. Фуијан, Кина

Тел: 86-595-87298199

Факс: 86-595-87298299

Веб-страница: www.chinavuanhua.com


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept